2021. május 31., hétfő

MS-2379U Érettségire készülök - Felkészítőkönyv a - Jelenlegi ára: 3 128 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2549262
Botházy Kata
MS-2379U Érettségire készülök - Felkészítőkönyv a szóbeli vizsgára - Német nyelv (középszint)
Kötetünk a német középszintű érettségi szóbeli részére való felkészüléshez nyújt segítséget. A könyv 20 tematikus egységből áll: ezek első részében egy-egy társalgási, szituációs és témakifejtési mintafeladat áll. Az érettségi feladatok megoldását kidolgoztuk, ezek több beszélő nézőpontját is közvetítik, többféle alternatív megoldási javaslatot kínálva így a vizsgázóknak. Minden tematikus feladatsor után egy kifejezéslista következik.
A tematikus egységek második felében gyakorlófeladatok találhatók, amelyek célja a szókincs bővítése és a szóbeli szövegalkotás gyakoroltatása. E cél érdekében minden téma jellemző szókincsét gondolattérkép foglalja össze, amelyet a felkészülők maguk is szabadon kiegészíthetnek. A felkészülők tippeket kapnak a szótanuláshoz, a gyakorló feladatok megoldásai pedig a könyv végén megtalálhatók.
Az érettségi követelmények figyelembevétele mellett fontosnak tartottuk, hogy a könyvben olyan szövegek jelenjenek meg, melyek a vizsgázók életkorához és érdeklődési köréhez közel állnak, és alkalmat adnak az élő, beszélt nyelvi fordulatok megjelenítésére is. Könyvünket egyéni, csoportos és iskolai tanulásra egyaránt ajánljuk.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 128 Ft
Az aukció vége: 2021-05-31 13:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts