2021. május 26., szerda

Folyékony mosogatószer koncentrátum DISH DROPS™ - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A Dish Drops™ Folyékony mosogatószer koncentrátum könnyen áthatol a zsíron és a ráégett szennyeződéseken, csillogóan tisztává varázsolja az edényeket.
Kiemelkedő tulajdonságai:
Az alapos mosogatás nem lehetetlen feladat! Friss és pezsdítő citrusos illatának köszönhetően a Dish Drops™ Folyékony mosogatószer koncentrátummal a mosogatás kifejezetten kellemes időtöltés. Ez a kíméletes, de koncentrált mosogatószer hatékonyan áthatol a zsíron és a ráégett szennyeződéseken, csillogóan tisztára varázsolja a fazekakat, serpenyőket, evőeszközöket és cserépedényeket. Aloe verát, alfa-hidroxi savat (AHA) és japán shiso-növény természetes kivonatát tartalmazza, hogy megóvja a kezet a mindennapi mosogatás káros hatásaitól, így megelőzi a kéz kiszáradását és dehidratáltságát.
Az Amway elismert és kedvelt tisztítótermékeihez hasonlóan a DISH DROPS™ Folyékony mosogatószer koncentrátum négyféle természetes eredetű összetevőt tartalmaz, és minden konyhai eszközön, még a legkényesebb kristály, kínai és porcelánedényeken is biztonságosan használható.
Fontos tudnivalók:
Sokoldalú, kiemelkedően hatékony formula, mely biztonsággal használható étkészletek, poharak, főzőedények és serpenyők, evőeszközök, valamint a legkényesebb kínai, kristály, ezüst és porcelán tisztításához is.
Csökkenti a fűszerek, a hal és más erős ételek illatát.
Hosszan tartó, hatékony habot képez.
Mosogatás után öblítsd le a kezed.
Használata:
Adagolj 3 ml DISH DROPS™ Folyékony mosogatószer koncentrátumot a tálba, és töltsd fel 5 liter meleg vízzel. A mosogatást követően az edényeket, tálakat, evőeszközöket öblítsd el.
Keverj össze 1 rész DISH DROPS™ Folyékony mosogatószer koncentrátumot 3 rész vízzel egy Amway™ Adagolóflakonban. Rázd össze, majd tegyél egy kis mennyiséget egy szivacsra.
Használható edények, serpenyők és tepsik előáztatására, a zsíros szennyeződések és lerakódások feloldásához.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 07:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts