2021. május 26., szerda

Magyar Képeslap Gyűjtemény: Pécs Leövey Klára Gimnázium 1958 Köszöntő Képeslap - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képen látható képeslap(ok) a képen látható állapotban.
A pakkot nem szedem szét, nem adok el belőle külön, akkor sem ha nem kelt el.  
Igyekeztem szétteríteni és több irányból fotózni, hogy minél több minden látszódjon...
Postázni tudom közepes méretű (A5) postakész borítékban 950-ért. Tekintve hogy ez drága, sérülékeny és max 20-30 képeslap fér egy borítékba, javaslom válaszd az MPL automatát 750-ért vagy a foxpost automatát 799-ért amennyiben megoldható az átvétel.
Siam levélként nem küldöm. Akkor sem ha külön kéred, akkor sem ha alacsony a vételár és még akkor sem, ha előre pozitívan értékelnél.  
-------
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Egy forintos licitbajnokok és hasonló komolytalan alakok kíméljenek. Ha licitálsz és nyersz, vedd át a nyert tétel(ek)et. Nem fog érdekelni, hogy esetleg pozitívat adnál de ne mveszed át. Bevágom a negatívot mint a huzat !!!  
- A termék személyesen Pécsen bel- vagy kertvárosban vehető át egy előre egyeztetett helyen és időben. A vevőnek kell a termékért eljönni.
- Szállítási költség: Mindenkori dijszabás megtalálható a vaterafutar. hu oldalon. A szállítási költség rublikába írt összeg egy becsült súly alapján történik. Ennek megfelelően a szállítási költség kis mértékben de változhat a csomagolást követően. Ha valami nem egyértelmű, kérem licit előtt egyztessünk.  
- Kapcsolatfelvétel: Kérem a vevőt, pár napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és egy hét alatt rendezzük az anyagiakat. Ha 10. napon sem sikerül érdemben beszélnünk és nem kapom meg a vételárat, nehatív értékelést vagyok kénytelen adni.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 09:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts