2019. december 25., szerda

Ventillátor -fürdőszobai Cata X Mart Matic 10- fehér Timer- időzítővel - Jelenlegi ára: 11 100 Ft

A Cata X-Mart szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Előlapja egy mozdulattal, szerszámok használata nélkül levehető ill. ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű és hatékony tisztántarthatóságát, amely a várható élettartamát pozitívan befolyásolhatja.
A beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, amely mellékhelyiségek és többfelhasználós légtechnikai rendszerek (pl. társasházak közös strangja) esetén lehet kimondottan előnyös. Speciális csapágyazásának köszönhetően falsíkba és mennyezetbe egyaránt beépíthető. Az X-Mart ventilátorok ún. Quck Fix Grip egyedi rögzítőrendszere gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A rögzítés nem igényel külön fúrást, tiplik és csavarok nélkül is megvalósítható.  
Timer funkció:  a ventilátor késleltetett leállását teszi lehetővé. Fokozatmentesen beállítható a kívánt utószellőztetési idő 3-15 perc között. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet mellékhelyiségek, illetve mellékhelyiséggel kombinált fürdőszobák szellőztetése esetén.  
 100mm-es légtechnikai csőbe való.
Utószellőztetési Timer funkcióval.
Új, eredetei csomagolásában. Fehér színű.
Kimaradt épitkezésből.

Jelenlegi ára: 11 100 Ft
Az aukció vége: 2020-01-15 16:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts