2019. december 30., hétfő

Child Valley Baby márkájú játszószőnyeg:85x85 cm-es méretű,vidám,feltűnő színű,készségfejlesztő - Jelenlegi ára: 3 856 F

Eladó egy Child Valley Baby márkájú kisbabának való játszószőnyeg 85x85 cm-es méretű, összesen 9 kockás részre osztva, különböző készségfejlesztőkkel.
A játszószőnyeg hátulja egyszínű piros, csúszásgátlós anyagszerű.
A szőnyeg eleje kevert szálas műszálas anyag, puha tapintású, kellemes érintésű.
A szőnyeg eleje 9 kockarészre van osztva, melyek a következők:
-Az első sor pettyes mintával kezdődik, majd egy nyuszi fej jön, amin a bajusz tapintható, tépegethető, lehet vele játszani, végül pedig egy 15 cm-es átmérőjű"tükör" van rajta. nálam ezt szerette a legjobban a gyermek, hosszú ideig el tudta magát nézegetni benne. Nem tükör, hanem biztonságos"foncsor" anyag !
-A második sor kutyus fejjel kezdődik, amiben van egy sípoló rész, ha ezt nyomja meg a baba, akkor fog csak sípolni vagy ha ráfekszik. a következő az pettyes minta majd az utolsó kocka egy elefánt fej, melynek fülei le-fel mozgathatóak és zizegnek, Nagyon jó kis móka egy pici babának.
-A harmadik sor egy lehajtható résszel indul, ami alatta egy bárányka van. ha ráhajtjuk az anyagot akkor pedig egy felirat olvasható: peek-a-boo néven. Utána jön egy macifej, ami viszont zörög, mint az előző kocka is. Zárásként pettyes minta következik.
A játszószőnyeg középvastag kivitelű, letehető a földre is.
Mi vittük magunkkal mindenhová, mert kicsire összehajtható és szállítható: strandra, nagyszülőkhöz, orvoshoz, ha hosszabb lenne a várakozási idő, játszótérre stb...
Jól mosható, könnyen száradó anyag.
A játszószőnyeg vidám, színes, feltűnő színekkel ellátott felületű, felkeltve evvel egy kisbaba figyelmét.
Méretei: -a szőnyeg 85x85 cm-es
             -a kockák 24x24 cm-esek
Kérésre szívesen küldök még fotókat!
Ajánlom a szülők figyelmébe, egyszerű, de mégis praktikus darab és sokkal jobban szállítható, mint a játszóíves játszószőnyegek. Mi plédként is használtuk, ha kellett. Sokoldalúan hasznosítható egy kisbaba életében.
A Játszószőnyeget szép tiszta, ápolt, hibátlan állapotban állapotban kínálom megvételre.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a játszószőnyeget !    Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 3 856 Ft
Az aukció vége: 2020-01-08 22:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts