2019. december 26., csütörtök

2 db retro régi OCTOPUS quartzjáték kvarcjáték Nintendo 1998 Mini Classic STADLBAUER és PLAY TIME - Jelenlegi ára: 9 990

2 db retro régi OCTOPUS quartzjáték kvarcjáték Nintendo 1998 Mini Classic STADLBAUER és PLAY TIME 
Amennyiben érdekli a meghirdetett termék, célszerű licitet tenni. Máshol is hirdetem, eladás esetén a vateráról leveszem. Amennyiben licit van rajta, nem fogom levenni.
Amennyiben lejárt termékeim között található olyan, mely Önt érdekli és eladó, írja meg és újra feltöltöm.
Kattintson rá:    zsiga33 lejárt hirdetései .
 
Eladó együtt a képeken látható állapotban két OCTOPUS kvarcjáték .
A kék színű Nintendo Stadlbauer működik , mutatja az időt és ébreszt . Az ébresztőt beállítottam, de a hang kikapcsolását és az óra beállítását nem ismerem .
A piros színű PLAY TIME elemfedele hiányzik, kis műanyag lapka helyettesíti a fedelet, de nem mindig érintkezik az elem ! A játék menetét nem ismerem , viszont a jobb felső sarokban a " tengeralattjáró " nem jelenik meg , továbbá a bal alsó " GAME START " gomb beljebb áll a többi gombhoz képest. Hangja van , gombjai működnek , mást a működéséről nem tudok. MADE IN HONG KONG . Nem szedtem szét, nem értek hozzá, de nem tartom kizártnak, hogy hibás a kijelzője. A leírtak miatt hibásként hirdetem.
Gombelemek nem járnak a játékokhoz . Javasolt a játékok átnézése, takarítása. Karcok, sérülések, szennyeződések vannak !
Kérem alaposan nézze meg a feltöltött fotókat, nagyíthatóak! Garancia nincs!
 
 
A termék Istvan3 felhasználónál nyert termékekkel együtt postázható.
Kattintson rá:    Istvan3 aktív hirdetései .
Kattintson rá:    Istvan3 lejárt hirdetései .
A hirdetett termék állapota látható a fényképeken ,  garancia nincs !
Utánvéttel nem postázok! Külföldre csak előre egyeztetést követően postázok!
Ha kérdése van a termékről, azt a licit megtétele előtt tegye fel!  Korábbi aukciózárás az aukció alakulásától függően lehetséges. Amennyiben érdekli a termék, de nem tud mindig számítógép előtt lenni, célszerű levédett ajánlatot tenni, mivel esetleges aukciózárás esetén 24 órán belül véget ér az aukció és más licitáló nyerheti meg! Nincs más dolga, mint meghatározni a maximum összeget, melyet az adott termékért fizetne és ezt az összeget írja be a terméklapra licitnek .  A levédett ajánlatot csak Ön látja .  A rendszer automatikusan licitál addig az összegig, amit beírt. Ha ennél nagyobb összeggel más nem licitál, akkor Ön megnyeri a terméket.
Legkésőbb az utalás beérkezését követő második munkanapon postázom.  A nyertes az aukció végét követően kérem  max. kettő napon belül jelentkezzen, az utalást max. négy napon belül indítsa el.
Rózsaszín csekkes befizetést nem fogadok! Ha fentieknek nem tud megfelelni,  kérem NE LICITÁLJON, kivéve ha korábban mást beszéltünk meg.


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-16 18:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts