2020. augusztus 31., hétfő

Luxus ALPHASCIENCE PHYTIC szérum+ SURFACE krém minták - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Luxus kategóriás ALPHASCIENCE minták.
Tartalma:
2 db. PHYTIC(TC)  szérum (2x1, 5 ml. )
"A szérum különösen hatékony, erőteljes antioxidánsok keveréke. Feladata, hogy közömbösítse a bőrt folyamatosan érő, roncsoló környezeti hatásokat, mint például az UV sugárzás, a szennyezett levegő. Használatakor a bőr simább, ragyogóbb és feszesebb lesz.
A legfőbb összetevői: 8% L-aszkorbinsav (a C-vitamin természetes formában) erős antioxidáns hatású, serkenti a kollagén szintézist, megelőzi a pigmentfoltok kialakulását, és ragyogó bőrt eredményez.
Ragyogó bőrt eredményező antioxidáns koncentrátum
A C-vitaminnal elegyített más antioxidánsok magas hatóanyag tartalmú keveréke, mely megóvja a bőrt a káros környezeti behatásoktól és ragyogó, feszes bőrt eredményez. "
eltartható: felbontás után 3 hónap
5 db. SURFACE (CR) krém (5x2 ml. )
eltartható: felbontás után 6 hó
"Ultrasimító hatással rendelkező ránckorrektor. Ötvözi a legerősebb természetes összetevőket egy optimális, nagy hatásfokú formulában. Azonnali öregedés gátló hatás: 2 órával az alkalmazást követően szemmel láthatóan simítja a kis expressziós vonalakat: a botox-szerű tripeptiddel végzett kezelés által. Hosszú távon liftinghatást gyakorol a ráncokra, a tiszta genistein, hialuron és L-glutamin hatóanyagok kombinációjának köszönhetően, melyek az Alphascience exkluzív összetevői. "
A maximális eredmény érdekében a termék felvitele arcbőrének megtisztítását, és Alphascience szérumának használatát követően javasolt.
A 7 db. mintának az ára ml-re  lebontva 11800. -Ft. lenne .

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 18:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts