2020. augusztus 28., péntek

Apple iPhone 11 64GB White EU - Jelenlegi ára: 247 170 Ft

Apple iPhone 11 
 
 
 
Nagyon el van találva.
Az új duplakamera-rendszerrel még többet örökíthetsz meg a körülötted lévő világból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd.
 
 
Szerelem mind a hat pillantásra.
 
 
 
 
Színpompás 6, 1 hüvelykes, egész előlapot kitöltő Liquid Retina kijel­ző.
 
 
 
 
Erős és ellenálló, űrtechnológiai minőségű alumínium.
 
 
 
 
Precíziós marással egyetlen üveglapból kialakítva.
 
 
 
 
 
 
Művészet vele rossz fotót lőni.
Vadiúj duplakamera-rendszer.  A széles látószög még szélesebb lett. A megújult kezelőfelületen az új ultraszéles látószögű kamera mutatja, mi történik a képmezőn kívül, amit akár le is fotózhatsz. A videókat mostantól épp olyan egyszerűen készítheted és szerkesztheted, mint eddig a fotókat. A világ leg­népszerűbb kameráján keresztül most teljesen új látószögből láthatod a világot.
 
 
 
 
12 MP, széles
Az új széles látószögű szenzorban minden képpontra kiterjesztettük a Focus Pixels technológiát, így gyenge fény­viszonyok mellett akár háromszor gyorsabb az automatikus élességállítás.
12 MP, ultraszéles
Négyszer akkora képet fog be. Remekül használható táj-, úti és akciófotókhoz, csoportképekhez és tágas belső terekben is.
 
 
Sokkal pengébb videókat vehetsz fel. És továbbcsiszolhatod őket.
 
 
 
 
Vágás | Döntés | Szűrők
Vedd fel és szerkeszd a legjobb minőségű okostelefonos videókat.  Az iPhone 11 minden kamerájával gyönyörű és tűéles 4K-s videókat készíthetsz 60 képkocka/s sebességgel. Az ultraszéles látószögű kamerával négyszer nagyobb területet foghatsz be, így tökéletes az akciófotózáshoz ? mondjuk amikor frizbizel a kutyáddal. Ha egy előadást veszel fel, például a gyereked zongoravizsgáját, és belezoomolsz a képbe, a hang auto­ma­ti­ku­san igazodik a videóhoz. És már a videókat is pont olyan könnyedén szerkesztheted, mint a fotókat.
 
 
Húzódjatok szét egy kicsit.
 
 
 
 
Új, ultraszéles látószögű kamera.  Gondolkodj nagyban ? az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél négyszer több minden fér rá a képre. Teljes szépségükben megörökítheted a végtelenbe nyúló tájakat. A fesztiválfotóra ráfér a közönség és a zenekar is. És a nyaralás képein sem kell választanod a család és a táj között ? amiért átutaztátok a fél világot.
 
 
 
 
 
 
Bemutatjuk az Éjszakai módot.  Éjszakai fotózáskor sem kell a sötétben tapogatóznod. Amikor kevés a fény, auto­ma­ti­ku­san bekapcsol az új Éjszakai mód, hogy eddig sosem látott minőségű képeket készíthess. Nem kell vakuznod, a színek természetesebbnek hatnak, a fotók pedig világosabbak.
 
 
 
 
 
 
Új távlatok a portréfotózásban.  Újfajta portrékat készíthetsz, és a megvilágítást is többféleképpen beállíthatod, miközben az iPhone 11 két kamerája tökéletesen együttműködve lenyűgöző képeket alkot. És a Portré mód már minden kedvenc fotótémáddal működik ? két- és négylábú barátaidról is ragyogó képeket készíthetsz.
 
 
 
 
Az iOS 13 Monó high-key fény effektjével gyönyörű, stúdióminőségű fekete-fehér portrékat lőhetsz. A szabályozható Portré­meg­világítással pedig átállíthatod a téma megvilágításának erősségét, és elérheted az általad elképzelt hatást.
 
 
 
 
Smart HDR.
Gyűjtsd be a bókokat.
 
 
 
 
Új generációs Smart HDR.  A Smart HDR minden eddiginél okosabb a gépi tanulásnak köszönhetően. Felismeri az embereket, és a kép többi részétől eltérően kezeli őket. Így az arcokon gyönyörűek a csúcsfények és az árnyékok, a bőrtónusok pedig teljesen természetesnek hatnak. És a háttérben a csodaszép naplemente is káprázatosan fest.
 
 
 
 
Zajlik az élet? Válts te is videóra.
A QuickTake-kel azonnal fel is veheted.  Fotómódban is videózhatsz ? csak tartsd nyomva az exponálógombot. Ha folytatnád a videofelvételt, húzd jobbra. Amikor a szabadban videózol, az A13 Bionic gépi tanulás segítségével követi a mozgó témát.
 
 
Szelfizz lassított felvételben.
 
 
 
 
Íme a slofie.  Egy mosoly, egy integetés, egy meglebbenő hajfürt ? másodpercenként 120 képkockán minden menőbben néz ki. És az új 12 megapixeles TrueDepth kamerának köszönhetően mindenből több fér a szelfikre. Csak fordítsd el iPhone-odat, és a kamera auto­ma­ti­ku­san kizoomol, hogy több minden férjen rá a képre.
 
 
Kibírja, ha leöntöd vagy összevizezed.
 
 
A legerősebb üvegborítás okos­telefonon.
Az előlap és hátlap üvegét dupla ioncserés eljárással edzettük meg.
Kétszeres mélységigvízálló.
Az iPhone 11 vízállósága: 2 méteres mélységig, 30 percig vízálló ? azaz kétszer olyan mélyre merítheted, mint az iPhone XR-t.
 
 
 
 
Színt vall.
Liquid Retina LCD.  Az egész előlapot kitöltő kijel­zőn élethűek a színek, és minden lenyűgözően mutat.
True Tone.  A fehéregyensúlyt a környezeted fényeinek színhőmérsékletéhez igazítja.
Felébred, ha megérinted vagy felemeled.  Az iPhone-od egy pillantás alatt készen áll.
Haptikus érintés.  A kontextusmenükkel és a parancsokkal minden fontos feladatot gyorsabban elvégezhetsz.
 
 
Egész napra egy töltés.
Egész napos aksiüzemidő. A hardver és a szoftver szoros együtt­működésben hozza ki a leg­többet az akkumulátorból, amit a gyorstöltési funkcióval még gyorsabban feltölthetsz.
 
 
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 247 170 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 16:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts