2020. január 30., csütörtök

Világító és zenélő városi játék villamos ÚJ - Jelenlegi ára: 3 590 Ft

Világító és zenélő városi játék villamos
Városi világító és zenélő játék villamos
Szeretnéd tudni, milyen egy villamosvezető bőrébe bújni, milyen lehet egy villamossal furikázni? Ezzel a játék villamossal átérezheted ezt az élményt! Vidd körbe az utasokat a városon, mondd be az állomásokat és figyelmeztesd őket, hogy az ajtók záródnak. Sőt, egy kis zenével is fokozhatod a hangulatot, hogy az utasok ne unatkozzanak.
A játék működés közben világít és igazi villamos hangokat ad ki! A mozgást és a dallam lejátszást is könnyedén irányíthatod a tetején található vezérlő gombok segítségével. A villamos minden gombnál más és más hangokat és fényjátékokat indít el, a fel- és leszállásra pedig angolul hívja fel az utasok figyelmét.
 
A készlet erejéig piros és zöld színek közül választhatsz. Rendelés esetén, a megjegyzés rovatba jelezd felénk, hogy melyik színt szeretnéd!
Tulajdonságok:
- 3 kocsis villamos - Világítással, igazi villamos hangokkal és zenével - 4 vezérlő gomb: előre, hátra, megállás, zene - Mozgatható áramszedő - Szín: piros vagy zöld - 3 db AA elemmel működik - Hossz: 46 cm - Magasság: 10 cm - Szélesség: 6 cm
 


Jelenlegi ára: 3 590 Ft
Az aukció vége: 2020-02-13 15:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts