2018. november 24., szombat

Bluetooth-os okos kulcs és pénztárca kereső - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Vásároljon most akciósan kiterjesztett garanciát és élvezze a biztonságot 3 teljes évig. Ehhez válassza ki a legördülő menüből a 3 év garanciát:
Bluetooth-os okos pénztárca és kulcs kereső kék színben
Néha fejtörést okoz, hogy hova tehetted a kulcsodat vagy az okostelefonodat? Nem meglepő, ha néha elkallódnak a dolgaink, amiket hosszabb keresgélés során sem sikerül előkeríteni. Szerencsére a 21. században már erre is van megoldás. A Bluetooth-os okos keresővel már könnyedén nyomára bukkanhatunk az elhagyott kulcscsomónak, telefonnak vagy táskának. Az eszközt Bluetooth segítségével párosíthatjuk bármelyik Androidos vagy iOS-es mobilhoz, egy alkalmazás letöltésével pedig már azonosíthatjuk is elveszett tárgyunkat.
Ha elveszett a kulcstartónk egy gombnyomással azonnal megtalálható, ami kitartóan sípoló hangot ad ki egészen a stop gomb megnyomásáig. A telefon keresés szintén gombnyomással működik, ehhez az okos kereső gombjának háromszori megnyomásával találhatunk rá. Extraként rögzíthető vele pozíció is, ehhez meg kell nyomni az okos kereső gombját kétszer és azonnal rögzíti a telefonunkon a kiválasztott helyet. Megjegyzendő, hogy a Google Map térképén is kijelzi a rögzített pontot, így például egy parkolóban nem kell időt fecsérelni arra, hogy megkeressük az autónkat.
Az okos kereső annyira pontos, és megbízható, hogy 25 méteres körzetben jelzi, ha éppen elhagynánk készülékünket vagy kulcscsomónkat. Természetesen ez a funkció kikapcsolható. További extraként szolgál, hogy az alkalmazást levédhetjük jelszóval, így kizárólag az általunk beírt négy szám után bírható hangjelzésre a kulcstartó és tekinthető meg az összes rögzített pozíció.
Az okos kereső olyan további funkciókkal van ellátva, mint a képkészítő mód, amellyel egy gombnyomás segítségével készíthetünk fotókat. Ugyan ilyen könnyen készíthetünk hangfelvételt telefonunkkal, ehhez annyit kell tennünk, hogy a telefon keresési funkció helyett, a hangrögzítő fülre kattintunk. Ezután a hangrögzítő dupla kattintással indul el és áll meg.
Ne hagyd feledésbe merülni elveszett tárgyaidat. áruházunkból egy kattintással vásárolhatod meg az okos keresőt.
Hasznos tudnivalók a Bluetooth-os okos keresőről:
? Könnyedén találod meg az összes elveszett tárgyadat... még a kutyát is.
? Bármelyik Android és iOS telefonnal párosítható.
? 25 méteres körzetben jelez, ha elfelejtettél valamit.
? Szelfi és hangfelvevő funkciók.
? Mérete 5 x 3 cm.
? A Bluetooth-os okos eszköz 1 darab CR2032-es elemmel működik.
? Bluetooth: 4. 0
Alkalmazás link:
? Android rendszer
? IOS rendszer


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts