2021. október 25., hétfő

8m x 21mm Dekor csík karosszériára krómcsík króm dísz 2,1cm széles - ÚJ! - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

18821 HP
 
8m x 21mm Dekor csík karosszériára
HP német gyártmányú krómozott műanyag dekor csík karosszériára.
Rendkívül jó minőség, kopásálló, 3M ragasztós öntapadós felülettel!
Lapos, egyhén domborított profil!
Külső-belső felületre dísznek és védelemnek!
Víz és időjárás álló!
Használati-szerelési útmutató:
 
A díszcsík csaknem minden sima felületen megtapad. Csak 18 C fölött ragassza fel! Ennél hidegebb hőmérsékletnél egy hajszárítóval melegítse meg a csíkot és a felületet is.
Ragasztás karosszériára: Frissen lakkozott felületet kb. 5 napig hagyja száradni. Távolítson el a felületről minden piszkot és zsírt, ehhez egy zsíroldó anyagot tartalmazó oldatot készítsen, utána törölje a felületet szárazra. Fontos: mozgó vagy forró alkatrészekre ne ragasszon díszt!
Ragasztás bel térbe: Zsírtalanítsa a felületet! Fontos: szilikonozott felületen nem tapad meg a díszcsík, ezt tökéletesen mossa le! Tisztítás előtt kis felületen végezzen próbát, nehogy a színt is lemossa. Fontos: a légzsákokra NE ragasszon díszt!
Mérje a csíkot a helyén ki és egy erős ollóval vágja méretre. Az ajtóknál kb. 3 mm-rel kisebbre szabja, nehogy a nyitásnál akadjanak. A pontos illesztés érdekében a teljes ragasztás előtt egy kis ragasztószalaggal pozícionálhatja a csíkot. Utána húzza le kb. 20 cm hosszan a piros védőfóliát és jól megnyomkodva ragassza a helyére a csíkot. Ha az egész a helyén van, még egyszer nyomkodja oda. Ha kerek helyekre (pl. fényszóró) ragaszt díszt, hajszárítóval melegítse meg a csíkot, ettől puhább és formázhatóbb lesz. Ha végzett ismét melegítse át az egészet a jobb tapadás végett. Kérjük, utána 1 napig ne vigye az autót mosóba!
Korlátozott garancia: Mivel nagyon sokféle felület létezik, az esetlegesen az eltávolításnál fennálló lakk-kár problémákért felelősséget vállalni nem tudunk. (Kis felületen próba végzése javasolt! ) Ragasztás után győződjön meg a helykiválasztás helyességéről. A garancia csak a termékre érvényes, az estlegesen előforduló karosszériasérülés a garancia köréből teljességgel ki van zárva!
Az utak sózásából vagy erős mehanikai behatásból eredő termékkárosodásért felelősséget nem vállalunk!


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-26 10:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts