2021. július 26., hétfő

ALKUDJ! 2,22ct Természetes Körtecsiszolt Tanzanit - Jelenlegi ára: 186 900 Ft

             
A képek az eladásra kínált drágakövet, ékszert ábrázolják, melyek természetes nappali fénynél magam készítettem. A fotók nincsenek retusálva csak nagyítva, eredeti méret a leírásban szerepel.
****
ALKUDJ!!!
***
HA ÚGY GONDOLOD, HOGY AZ ADOTT TÉTEL TETSZIK, TEGYÉL AJÁNLATOT RÁ!!!
***
HA ELFOGADHATÓ SZÁMOMRA IS, CSÖKKENTEM AZ  ÁRÁT!!!
        A tanzanit ezerszer ritkább mint a gyémánt és a hibátlan drágakő százszor értékesebb 
              mint az arany!!!!
Drágakő fajtája: 100% Természetes Tanzanit
Mérete: 11, 2x7, 3x4, 2mm
Tömege: 2, 22ct
Színe: kékeslila
Tisztasága: VVS1
Formája: kerek fazetált, "ceyloni csiszolás"
Származási hely: Tanzánia, Arusha
Csillogás: fantasztikus
A tanzanit egy nemrégiben felfedezett csodaszép drágakő. Mint a neve is mutatja, fő lelőhelye Tanzánia. Színe jellemzően gyönyörű liláskék. Igen erős többszínűsége van, aminek következtében a különböző kristálytani irányokból nézve más-más színt mutat. A tanzanit színe általában nagyon szép kék enyhe ibolyás árnyalattal, néha azonban barnás árnyalatot is mutathat. Ilyenkor 500° C-on hőkezelésnek vetik alá, és a barnás árnyalat eltűnik, a kő szép mélykék színű lesz. Ismertségét 1967-ben a Tiffany & Co divatcégnek köszönheti, az USA-ban és Japánban igen kedvelt ékszerkővé vált. Tökéletes hasadása miatt megmunkálása nagy elővigyázatot igényel. Eddigi egyetlen előfordulása a Tanzániai Arushában van, értéke a hőkezelt zafírokéval vetekszik. Keménysége az Mohs alapján 6, 5-7, 0-es.
Kérem tekinte meg további eladásra kínált termékeimet.
Minden postán elküldött termékünkre 8 napos 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk! A visszatérítés csak a termék árára vonatkozik, tehát a postaköltséget és visszaküldés költségét nem áll módunkban visszatéríteni. Jogszabály: 17/1999 kormányrendelet alapján.
Figyelem!! Megkérném a tisztelt licitálót aki az árverést megnyeri, hogy a termék árát egy héten belül rendezni szíveskedjék. Amennyiben ez nem történik meg az adott terméket újra értékesítem a megfelelő értékelés kíséretében.

Jelenlegi ára: 186 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 12:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts