2021. február 28., vasárnap

Ómen trilógia-25 Éves Jubileumi kiadás (3 DVD) DÍSZDOBOZOS, MAGYAR KIADÁS DVD! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


Ómen-25. Éves Jubileumi kiadás díszdobozban (3 DVD)
(Richard Donner, Don Taylor, és Graham Baker filmje)
(1976/1978/2006)
MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, HASZNÁLT DE JÓ ÁLLAPOTÚ
 DVD !
A MAGYAR FELIRATTAL RENDELKEZIK!
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK!
 
Ómen
(The Omen, 1976)
Robert Thorn, az Amerikai Egyesült Államok római nagykövete megtudja, hogy felesége halott fiúgyermeket hozott a világra. Ahelyett, hogy közölné Katherine-nel a rossz hírt, Robet inkább úgy dönt, hogy a katolikus egyházon keresztül inkább örökbefogad egy újszülöttet. A gyermek születési adatait misztikus homály fedi és ahogy "cseperedik", egyre több rémisztő és baljóslatú esemény történik a Thorn házban. Egy pap figyelmezteti a nagykövetet, hogy örökbefogadott gyermeke, Damien minden bizonnyal a Sátán fia, maga az Antikrisztus. Szerinte csak egyetlen ember van a földön, aki képes szembeszállni vele: egy Bugenhagen nevű férfi, aki Izraelben él.
Ómen 2. - Damien
(Damien - Omen II, 1978)
Szüleinek hirtelen és rendkívül titokzatos halála óta Damien milliomos nagybátyja, Richard gyámsága alatt áll. Az Antikrisztusként rettegett gyermek rövid idő alatt mind jobban hatalma alá hajtja a nagybácsi mammutvállalatát - és a világot. Néhányan megpróbálnak ugyan fényt deríteni Damien pokoli múltjára és baljóslatú jövőjére, de gyors és rendkívül kegyetlen haláluk megakadályozza őket abban, hogy a rejtélyt megfejtsék és figyelmeztetni tudják a gyanútlanokat.
Ómen 3. - A végső leszámolás
(The Final Conflict, 1981)
Damien Thorn, a Sátán fia férfivá cseperedett. Úgy tűnik meg is találta helyét a világban, méghozzá nem is akármilyet: ő az Egyesült Államok elnökének egyik bizalmas tanácsadója. Valódi küldetése azonban egészen más: az emberiség elleni végső csapásra készül. A jelek szerint ugyanis megszületett a második megváltó...
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT
HELYEKEN ÉS
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 15:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts