2021. január 26., kedd

Lanvin - Oxygene (100ml) - EDT - Jelenlegi ára: 6 160 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Miután a női Oxygene nevű parrfüm 2000-ben piacra került, egy évre rá Lanvin elindítja a férfi változatot Oxygene Homme néven. Az illat egyszerű, friss és könnyű, mint egy korty tiszta levegő a város lakójának.
Fejjegyei friss illatok, gyanták és fűszernövények (Peru balzsam, koriander, fenyő és mirha. ) A szív nagyon férfias, köszönhetően a "férfias" gyógynövénynek, a fekete ürömnek, mellette ott van az atlasz cédrus és a ciprus. Fényes, pézsmaszagú jegyek adják a bázist, mely remekül kiegészíti a fejjegy frissességét: cédrus és pézsma keveréke.
A parfümöt Alberto Morillas tervezte.
A Lanvin divatház Franciaország egyik legrégebbi és legpatinásabb divatháza. Alapítója Jeanne Lanvin, aki eleinte kalapszabászattal foglalkozott. Mikor később férjhez ment, és gyermekei születtek, áttért a gyermekruha készítésre ? akkoriban ugyanis a gyerekeket is hasonló ruhákba öltöztették, mint a felnőtteket, ám Jeanne ennél kényelmesebb kollekciókat tervezett, így üzlete hamar felvirágzott. Nevéhez fűződnek a híres ? anya-lánya? öltözékek is.
Első parfümjének elkészítésében az orosz származású Madame Zed volt segítségére.
Lanvin egyike volt a vetiver-használók úttörőinek, ugyanis a vetiver nevű növényi alapanyag ekkor tört be az illatiparba. Első parfümjét számos másik követte, töretlen sikerrel.


Jelenlegi ára: 6 160 Ft
Az aukció vége: 2021-01-26 16:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts