2021. január 24., vasárnap

Belovics Ervin Molnár Gábor Sinku Pál: Büntetőjog - Különös rész egyetemi jegyzet jog - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Eladó Dr. Belovics Ervin, Dr. Sinku Pál, Dr. Molnár Gábor
Büntetőjog - Különös Rész című könyve, egyetemi jegyzete. Harmadik, átdolgozott kiadás. Használt, a könyvben aláhúzások, kiemelések találhatóak. Eredeti ár: 6384 forint.
Kiadó: Hvg-Orac Lap- és Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve: 2003
Kiadás helye: Budapest
Kiadás Nyomda: Multiszolg Bt.
ISBN: 9639404527
Kötés típusa: ragasztott papír
Terjedelem: 652
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 16 cm, Magasság: 23 cm
E könyv ismerteti mindazokat a rendelkezéseket, amelyek az Európai Unióhoz történő csatlakozásból adódó jogharmonizáció folyamatában kerültek az anyagi büntetőjogba. Bemutatja a terrorcselekmény újszerű - az Egyesült Nemzetek Közgyűlésének és az Európai Unió tanácsának a terrorizmus visszaszorítása érdekében hozott intézkedéseihez igazodó - szabályait. Részletesen tárgyalja a kábítószer-probléma kezelésére készült Nemzeti Stratégia megvalósítását szolgáló büntetőjogi szabályrendszert, amely a kábítószer-szintér különböző szereplőinek differenciáltabb büntetőjogi megítélését biztosítja. Egyúttal a kábítószer-fogyasztó elkövetőknél a korábbinál hatékonyabb speciális prevencióhoz szükséges rendelkezéseket vezet be és a jogbiztonság követelményét is érvényesíti.
A gazdasági bűncselekmények ismertetése során bemutatja azokat a rendelkezéseket is, amelyek az egységes Európai Gazdasági Térségben az uniós normarendszerből közvetlenül érvényesülnek hazai jogunkban.
Személyesen átvehető Budapesten a 2. kerületben. Egyeztetés alapján Budapest más pontjaira is el tudom vinni, ha szükséges.

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2021-01-25 04:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts