2020. szeptember 28., hétfő

Panasonic Lumix DMC-GH4 Body Digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 199 000 Ft

Gyártó: Panasonic
Modell:  Lumix DMC-GH4 Body
Leírás:
Csúcsminőségű fényképek, lenyűgöző 4K videók
A GH4 új Live MOS szenzora és Venus Engine képfeldolgozója csökkenti a zajt, növeli a felbontást és javítja a színhűséget.  Az innovatív DFD technológia növeli a kontraszt-AF-rendszer sebességét. Mivel ez a világon az első olyan DSLM fényképezőgép, amely 4K videó rögzítésére is képes, valóban kielégíti a professzionális felhasználók igényeit.
Kivételes mobilitás és villámgyors reakcióidő
A DMC-GH4 a kivételes mobilitás és a villámgyors reakcióidő megtestesítője. A szuperprecíz kontrasztérzékelésen alapuló AF-rendszer immár DFD (Depth from Defocus) technológiát is tartalmaz, ezáltal ultragyors, kb. 0, 07 másodperces autofókuszra képes. A sorozatkép-készítés teljesítményét is 12 fps-re növeltük (AFS). A 2359 képpontos LVF (élőkép kereső) és az 1036 képpontos hátsó kijelző is OLED technológiával működik, ezáltal a felhasználó villámgyors reakcióidőt és lenyűgöző felbontást élvezhet.
AFS-ben H-FS14140 vagy H-HS12035 esetében
Megbízhatóság és teherbírás
Annak érdekében, hogy a gép alkalmas legyen a terepmunkához is, a DMC-GH4 fő strukturális elemei magnéziumötvözetből készültek, és az első és hátsó kerete teljes mértékben fröccsöntött. A zárat is újraterveztük, ezáltal még jobban megnöveltük a teherbírását, így akár 200. 000-szer is kioldható.
A Panasonic belső vizsgálata alapján.
Bővíthetőség a rugalmas használatért
A rugalmasabb használat érdekében a DMC-GH4 még NFC technológiával működő Wi-Fi(R)-t is tartalmaz, emellett a fényképezőgép képes RAW fájlok létrehozására is. Felszerelhető rá továbbá külső vaku, (DMW-FL580L), Sztereó/Shotgun mikrofon (DMW-MS2), illetve akkumulátor markolat (DMW-BGGH3), így támogatja a professzionális fényképezést/videózást. A DMC-GH4 bővíthetősége túlmutat a hagyományos, egy objektíves, tükör nélküli digitális kamerák határain.
Kiváló képminőség és élethű textúrák
Az új Venus Engine képfeldolgozó áramkör négymagos processzora villámgyors jelfeldolgozást tesz lehetővé. Az új digitális Live MOS szenzor és a Venus Engine kombinációja jelentősen javítja az érzékenységet (max. ISO 15600), az árnyalási teljesítményt, a felbontást és a színhűséget,  így a gép még jobb minőségű képeket készít. A képleírás mégis természetes - és a LUMIX éppen erre törekszik.
Videokészítés professzionális minőségben
Az új DMC-GH4 tovább fejlődik, hogy megfeleljen a professzionális minőségnek és szabványnak, 4K képességgel ellátva (Cinema 4K: 4096x2160 / 24 fps és QFHD 4K: 3840x2160 / max. 30 fps) videó-felvétel MOV/MP4 formátumban vagy ultra magas bitrátával 200 Mbps (ALL-Intra) vagy 100 Mbps (IPB) módban felvételi időtartam-korlát nélkül. 1 2 További, a professzionális videó-rögzítéshez szükséges különféle gyakorlati funkciók újonnan beépítve.
1 Max. 29 perc 59 mp mozgókép rögzíthető a felvétel formátumától és a fényképezőgép értékesítési területétől függően.
2 Ha 100 Mbps vagy annál magasabb bitrátájú videó-felvételi módot használ, a 3-as UHS Sebesség Osztállyal (U3) kompatibilis SDXC / SDHC memóriakártyát használjon.
Új, 16, 05 MP-es digitális Live MOS szenzor
Az új 16, 05 megapixeles Digital Live MOS Sensor gyors reakcióképességének köszönhetően magas minőségű, nagy érzékenységű képfelvételre alkalmas. A kb. 50%-kal nagyobb sebességű jelolvasás elnyomja a gördülőzár-effektust elektromos zár használata vagy videofelvétel készítése esetén. A Live MOS Sensor adottságait kihasználva a dinamikus tartomány max. 25%-kal bővült alacsony ISO esetén. Továbbá a magasfokú zajcsökkentés max. 60 perc hosszú exponálást tesz lehetővé.
Az új Venus Engine képfeldolgozó áramkör
A Venus Engine képfeldolgozó áramkör is az új fejlesztések közé tartozik, és teljesítményét jelentősen megnövelte a négymagos processzor, amely lehetővé teszi a villámgyors jelfeldolgozást a nagy felbontású, például 4K videók rögzítésénél. A jobb zajcsökkentő rendszerek beépítése révén a DMC-GH4 max. ISO 25600 videofelvételre képes. Az érzékenység, az árnyalási teljesítmény, a felbontás és a színhűség jelentősen javult, ezáltal a képek minősége is jobb lett.
Fókuszkiemelés
A Focus Peaking funkció megmutatja a fókusz csúcspontját MF és AF + MF módban. A használó láthatja a fókusz-pozíciót mialatt az alanyt élő nézetben figyeli. Ez távoli fotó / videó-felvétel esetén is alkalmazható okostelefonnal / tablettel Wi-Fi(R)-n keresztül.
Csúcsfény / Árnyék vezérlése
A kiemelést és árnyékolást külön be lehet állítani az első/hátsó tárcsával. 3 beállítási minta testre szabható a 3 előre beállított mintán felül.
RAW fájlok létrehozása a fényképezőgépben
A DMC-GH4 képes RAW képek létrehozására. A színtér (sRGB/AdobeRGB) beállítása mellett a fehéregyensúly,  az expozíciókompenzáció, a kontraszt, a csúcsfény/árnyék, a telítettség, a zajcsökkentés, az élesség és a színárnyalatok paraméterét is rugalmasan módosíthatja, de használhatja a LUMIX Photo Style, Intelligent D-range Control és Intelligent Resolution üzemmódját is.
Fénykép stílus
Az alábbiak közül kiválaszthatja a fénykép és a videó szín/textúra típusát: Normál / Élénk / Természetes / Monokróm / Tájkép / Portré. Minden egyes üzemmódnál be lehet állítani és be lehet táplálni a fényképezőgép memóriájába a kontrasztot, az élességet, a zajcsökkentést, a telítettséget és a színárnyalatot.
Elektronikus zár és csendes üzemmód
A DMC-GH4 praktikus elektronikus zárral van felszerelve. A Live MOS szenzorral elért szupergyors jelkiolvasás minimalizálja a rolling shutter hatást. A csendes üzemmód egy egyszerű beállítás segítségével mechanikusról elektronikusra állítja át a zárat, miközben minden hangjelzést (AF, művelet) kikapcsol és elnyomja az AF segédfényt és a vaku fényét is, ami különleges alkalmakkor is zavartalan fényképezést tesz lehetővé.
A világ első 4K videofelvétele
A GH4 egyik kiemelkedő jellemzője a korlátlan2 4K videofelvétel (Cinema 4K: 4096x2160 / 24 fps és QFHD 4K: 3840x2160 / 30 fps) MOV/MP43 formátumban.
Sokféle videofelvételi formátum
A DMC-GH4 modell 200 Mbps (ALL-Intra), illetve 100 Mbps (IPB) ultramagas bitrátájú videó-felvételre is képesfelvételi idő-korlát nélkül1 2. Ön szabadon választhat a MOV, MP4, AVCHD Progressive és AVCHD formátumok között, különböző képkocka-sűrűségekkel a használatnak megfelelően. MP4 / MOV módban magas minőségű hang LPCM-ben (Linear Pulse Code Modulation) rögzíthető.
1 Max. 29 perc 59 mp mozgókép rögzíthető felvételi formátumtól és a kamera értékesítési területétől függően.
2 Ha 100 Mbps-nél magasabb bitrátájú videó-felvételi módot használ, 3-as UHS Sebesség Osztállyal (U3) kompatibilis SDXC / SDHC memóriakártyát használjon.
Kiválasztható rendszerfrekvencia
A professzionális felhasználók a világ minden részén kiválaszthatják a nekik megfelelő rendszerfrekvenciát az alábbi lehetőségek közül: 59, 94Hz (23, 98Hz) / 50, 00Hz / 24, 00 Hz.
Valósidejű HDMI kimenet
A DMC-GH4 képes továbbá a képanyag külső monitorra történő valósidejű képátvitelére (4: 2: 2 / 8 bit vagy 4: 2: 2 / 10 bit) egy külön megvásárolható microHDMI kábel segítségével. Így megfelel a professzionális videokészítéshez is, amely során folyamatosan ellenőrizni kell a képanyagot. A felhasználók dönthetik el, hogy csupán a rögzített tartalmat viszik át, vagy pedig a tartalom mellett az egyes menübeállításokat is, a kijelző függvényében.
4: 2: 2/10-bites kimenet használatával egyidejűleg nem lehetséges videót rögzíteni az SDXC/SDHC memóriakártyára.
4: 2: 2 / 8-bites kimenet használata esetén a videó a kamerában lévő SDXC/SDHC memóriakártyára kerül rögzítésre 4: 2: 0 / 8-bitben.
VFR (Variable Frame Rate)
A VFR (Variable Frame Rate), vagyis a változtatható filmtovábbítási sebesség lehetővé teszi a lassú és gyors mozgás felvételét, például 96 fps / 4x-ben, és mindezt Full-HD-ban. A további effektusok leírását a specifikációk között találja.
24p-s lejátszásban.
Gyorsított videolejátszás / Stop-motion animáció
A gyorsított videolejátszás és a stop-motion animáció során a felhasználó a felvétel tárgyát mozdulatlan állapotban rögzítheti, vagy pedig egymást követő képekből stop motion (stop frame) videót készíthet. Mindkettő elkészíthető a fényképezőgéppel, nincs szükség utómunkálatokra.
Zebra minta
A túlexponált területet jelzi a fényképkészítés előtt/során, és a minta a külső kijelzőre is átvihető.
Master Pedestal
Lehetővé teszi a fényerő egyensúlyának ?  15 léptékkel való módosítását a fekete szín alapján.
Cinelike Gamma
A "CINELIKE D" és a "CINELIKE V" új funkciók, amelyekkel a mozifilmekhez hasonló, kifejező tónust érhetünk el.
Synchro Scan
Ez a hasznos funkció segít elnyomni a TV- vagy a számítógép-képernyő, vagy pedig a fénycsövek vibrálását.
Így is ismerheti: Lumix DMC GH 4 Body, LumixDMCGH4Body, Lumix DMC GH4 Body, LumixDMC-GH4Body
A termék nagy értékére tekintettel a személyes átvételt illetve az értékbiztosított szállítást ajánlom!

Jelenlegi ára: 199 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-28 22:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts