2020. június 29., hétfő

ProInstrument SemiPro ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐ GÉP 180W 2 fokozatú KERÁMIA DUPLA KÖSZÖRŰVEL 2 év GARANCIA - Jelenlegi ára: 9

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
2 év GARANCIA ProInstrument SemiPro ELEKTROMOS KÉSÉLEZŐ GÉP 180W 2 fokozatú KERÁMIA DUPLA KÖSZÖRŰVEL 2 év GARANCIA ProInstrument Line, Német minőség. Félprofesszionális kivitelű és minőségű termék. Ajánljuk séfeknek, konyhai felhasználóknak,   és otthonra egyaránt. A zseniális kétlépcsős elv minden pengének gyors, új élességet kölcsönöz. A helyes köszörülési szöget automatikusan fenntartja. Robosztus kivitel, igen méretes 230x90x90 mm, és súlyos darab !!! Erős 180W motor. Esztétikailag is kitűnő készülék, működik 2 lépésben és kerámia csiszolókorongokkal van ellátva. Elasztomer szögvezető, pontos 20° szögvezetés. Biztonságos használat: A praktikus csúszásmentes bevonat biztosítja az optimális tapadást a köszörülés során és megakadályozza a veszélyes csúszást. Ilyen támogatással a gép rendkívül könnyen használható, és megbízható. A képen látható kések nem tartozékai.
Leírás:
    2 lépésben köszörülési folyamat. Első  fokozatban kúp alakú korongokkal, a második fokozatban pedig fenő polírozó tárcsával. Eddig nem tapasztalt éles finoman polírozott és tartós élt alakít ki sima, és recés hullámos pengéket egyaránt élez.
    Elasztomer szögvezető, 2x kerámiakorongos köszörülés pontos 20° szögvezetés, előélezés-, élezés. A precíziós élvezetők biztosítják a megfelelő élezési szöget.
    Ultra finomítás sorjázás / polírozó kerék
    Ideális acél, valamint fogazott késekhez
    Kétlépcsős csiszolórendszer: 1. fokozat durva csiszoláshoz, 2. fokozat finomcsiszoláshoz és polírozáshoz alkalmas minden belföldi, szabadidős, profi és kereskedelmi kések sima vágású és bordázott, recés fogazott
    lassan forgó köszörűkő, így túlmelegedés elkerülése végett, és így a vesztesége  a kemény pengének jelentéktelen. Az eredmény, megmarad a késél szférikus szerkezete. Ez biztosítja a vágóél hosszabb élettartamát.
    Gumitalpak a csúszás elkerülésére
    Be / ki kapcsoló
    Méretek kb: 230 x 90 x 90 mm
    teljesítmény: 180W
    tápellátás 220/240 V - 50/60 Hz
    kábelhossz 135cm
    súly kb: 0, 8 kg
Figyelem: Általános, alkalmi használatra tervezett, háztartási kivitelű készülék. Ugyan a hobby kategóriától jóval erősebb motorral, és magasabb minőségi szintet képvisel, de kizárólag személyi célra használja a készüléket, és csupán arra, amire való! A készülék nem ipari jellegű egész napos munkaeszköz jellegű használatra készült.
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-7 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 9 540 Ft
Az aukció vége: 2020-06-29 18:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts