2020. április 29., szerda

Extol forrasztó állomás 70 W 200-450 °C (8794520) - Jelenlegi ára: 15 750 Ft

Extol forrasztó állomás 70 W 200-450 °C(cikkszám: 8794520)Raktári státusz? Készleten! Szállítás: 1-2 munkanapRövid ismertetőA forrasztó állomással elsősorban nagyobb pontosságot igénylő,   ipari jellegi munkákat, lágyforrasztá­sokat lehet végezni, pl. elektronikai munkák vagy bizsukészítés. A lágyforrasztás olyan oldhatatlan kötés, amelyet nem lehet nagy erővel megterhelni vagy mechanikus hatásoknak kitenni. Továbbá a forrasztópá­kával műanyagokat lehet vágni és forrasztani, valamint feliratokat lehet faanyagokba égetni. TermékleírásMűszaki adatok: Feszültség: 230V / 50-60HzTeljesítmény: 70 Wmikroprocesszorral szabályozható hőfok: 200 - 450 °CLCD kijelzőGumírozott markolatHálózati vezeték: 1, 2 mTömege: 48 g (csak a páka) / 1, 3 kg (teljes berendezés) 
A forrasztó állomással elsősorban nagyobb pontosságot igénylő,   ipari jellegi munkákat, lágyforrasztá­sokat lehet végezni, pl. elektronikai munkák vagy bizsukészítés. A lágyforrasztás olyan oldhatatlan kötés, amelyet nem lehet nagy erővel megterhelni vagy mechanikus hatásoknak kitenni. Továbbá a forrasztópá­kával műanyagokat lehet vágni és forrasztani, valamint feliratokat lehet faanyagokba égetni.
A mikroprocesszoros szabályozó egységgel a forrasztópáka csúcsának a hőmérsékletét finoman lehet beállítani, kb +/- 1°C pontossággal. A forrasztópáka vékony csúcsának és a forrasztópáka (golyóstoll fogásához hasonló) fogásának köszönhe­tően a páka finom munkákhoz használható. A gumis fogantyú kényelmesen fogható, a keze nem csúszik meg a munka közben. A hosszú hálózati vezetéknek. a levehető állványnak és forrasztópáka vezetékének köszönhetően nem kell a munkát az elektromos aljzathoz közel végezni. A szabályozó egység és a forrasztópáka állandóan a munkaasztalon lehet. A készülék ipari jellegű, mindennapos munkavégzéshez használható.
Tartalék forrasztócsúcs külön rendelhető: 8794520A cikkszámon. Ezen kívül 10 db-os, különféle formájú és méretű forrasztócsúcs klt. is rendelhető 8794520B cikkszámon.
InformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 15 750 Ft
Az aukció vége: 2020-04-29 15:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts