2019. január 26., szombat

Profi AXIS Q6044-E PTZ Dome 30x optikai zoom hálózati kamera, kültéri, mozgásérzékelő. - Jelenlegi ára: 90 000 Ft


Képeken látható állapotban.
Tartozék nem jár hozzá, gyári 60 w os tápegységet se tudok hozzá jelenleg adni.
1db sajátom van. csak.  
Gyári honlap:  ITTTTTT
HDTV 720p és 30x optikai zoom
Kültéri készenléti és sarkvidéki hőmérséklet-szabályozás
Vandálbiztos és ütésérzékelés
Elektronikus képstabilizátor
Automatikus mozgásérzékelő 
Nagy teljesítményű EthernetAutomatikus defog
Széles terület lefedettség
Az AXIS Q6044-E egy csúcskategóriás, szabadtéri PTZ dóm, amely HDTV 720p, 30x optikai zoommal és gyors és precíz pan / tiltteljesítményt biztosít a széles körű lefedettséghez és nagy részletességgel a nagyításhoz. városi felügyelet, repülőterek, vasútállomások, kikötők és stadionok.
Megbízható működés
A könnyű és megbízható telepítésre tervezett kamera vandálbiztos (IK10), ütésérzékelő, túlfeszültség elleni védelem (vasúti szabvány) és por, eső és hó elleni védelem (IP66 és NEMA 4X).  Működése hőmérséklet -50 ° C és 50 ° C között (-58 ° F-122 ° F).  A fényképezőgép Arctic Temperature Control biztosítja a biztonságos indítást szélsőséges hidegben.
Széles körülmények között a fényképezőgép elektronikus képstabilizációja világosabb, hasznosabb videót biztosít, és segít csökkenteni a videofájlok méretét, ami csökkenti a sávszélességet és a tárolást.  Az AXIS Q6044-E támogatja az automatikus defog funkciót is, amely aktiválásakor automatikusan érzékeli a ködet a jelenetben, és digitálisan kiszűri a kilátást, hogy tisztább képet biztosítson.
A robusztus AXIS Q6044-E 24 órás panoráma- / dőlés / zoom művelethez készült.  Automatikusan 256 előre beállított pozícióra irányítható őrzött túra segítségével.  Az AXIS Q6044-E 20 fokkal a horizont felett dönthető, így a fényképezőgép magasabb, mint a beépítési helyzet.  Ez hasznos például egy olyan stadionban, ahol fel kell keresni az állványokat.
Intelligens videó
Az Active Gatekeeper támogatása lehetővé teszi, hogy a kamera automatikusan előre beállított pozícióba kerüljön, amikor mozgást észlel egy előre meghatározott területen, és nyomon követi az észlelt objektumot.  A fényképezőgépnek is jelentős kapacitása van a harmadik féltől származó intelligens videoalkalmazásokhoz, amelyek az AXIS Camera Application Platformon alapulnak.
Az AXIS Q6044-E beépített memóriakártya-nyílással rendelkezik a felvételek helyi tárolásához.  A fényképezőgépet a High Power over Ethernet táplálja a mellékelt High PoE midspan segítségével.
AXIS Q6044-E PTZ Dome hálózati kamera
A következő az AXIS Q6044-E videós bemutatója.  Megmutatja a fényképezőgép HDTV 720p felbontását és 30x optikai zoommal a nappali és gyenge fényviszonyok között.  Emellett a fényképezőgép elektronikus képstabilizátora (EIS) és automatikus defog funkciók, egyszerű telepítési funkciók és beépített intelligens videók, például az autotracking.
Aki ismeri az tudja hogy az axis a kamerák rolls royce-a.  


Jelenlegi ára: 90 000 Ft
Az aukció vége: 2019-02-16 10:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts