2018. szeptember 24., hétfő

Kiyo D Ultimate lézerblokkoló 2- 4 Rendszámba épített, rejtett. (radar detektor is) bővíthető - Jelenlegi ára: 108 000 F

Kiyo D ultimate lézerblokkoló Professional 2- 4 (radar)
Ez a legújabb 2018-es RENSZÁMTÁBLÁBA épített lézerblokkoló.
Lézerblokkoló, lézerdetektor, parkolósegéd funkció A legújabb ARH CAM-S1 VÉDA elleni védelem.
Diszkrét beépíthetőség (rendszámtábla keretbe épített lézerblokkoló szenzorok) (E7) típusjóváhagyási jelölés NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés!
Ingyenes típusjóváhagyási plasztik kártya és jelölés a terméken.
Frissíthető rendszer
Mikroprocesszoros vezérlés
Kiyo Professional 2-4 blokkoló fejjel, ELŐRE (108000Ft) vagy Előre ÉS HÁTRA IS (180000Ft)!
Manapság a lézerblokkolók esetében a trend a rejtett rendszerek beépítése, főleg esztétikai okokból, valamint azért, hogy eltakarjuk a kíváncsi szemek elől, hogy mit használunk kocsinkban.
A lézerblokkoló beépítést egy speciális Perspex lap valamint rendszámtábla keret segítségével végezzük el. A rejtve beépített lézerblokkoló kifejezetten a Magyar piacra optimalizált.
Az új mérőeszköz rajzával és "Ready" feliratú plecsnivel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet Kkep - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk.
Specifikációk: Lézerblokkoló, lézerdetektor és parkolósegéd funkció (legújabb SCS103 is) 4 db (előre-hátra) extra kis méretű lézerblokkoló szenzor Diszkrét beépíthetőség (rendszámtábla keretbe épített lézerblokkoló szenzorok) (E7) típusjóváhagyási jelölés NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés Ingyenes típusjóváhagyási plasztik kártya és jelölés a terméken.
Beszerelés 15000Ft-tól.
Postázom is.
1 ÉV GARANCIA!
A lézer blokkoló használatát tiltja a jogszabály, de a birtoklását és felszerelését nem, tehát addig míg azt nem bizonyítják hogy használod is a blokkolásra addig mint tolató radar használható!
Beszerelés megvárható.
XVIII. Pestlőrinc. V. Tibor.

Jelenlegi ára: 108 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-15 17:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts