2018. július 30., hétfő

Walther PPS légpisztoly, 4.5mm - Jelenlegi ára: 41 690 Ft

A Walther PPS légpisztoly egy igazi újdonság, mely 2014-ben jelent meg a nürnbergi IWA kiállításon. A fegyver eredeti változatát 2007-ben mutatták be, melynek célja az volt, hogy leváltsák vele a legendás Walther PPK fegyvereket, melyeket még a II. világháború előtt terveztek és mára igencsak elavultnak számítanak.
A modern vonalvezetésű PPS a lehető legkisebb méretű fegyver, ami elég erős ahhoz, hogy a 9x19 mm-es parabellum lőszert tüzelje. 27 mm-es vastagságával ez a fegyver az egyik "legkarcsúbbnak" számít az ugyanilyen kaliberű fegyverek a piacán. Elsősorban a német rendőrség számára készült, nevét a német szavak kezdőbetűiből kapta: Polizeipistole Schmal, azaz vékony rendőrségi pisztoly.
A légfegyver változat részleteiben aprólékosan kidolgozott, magán viseli az eredeti fegyveren lévő elemeket valamint az eredeti Walther logót. A Blow-Back rendszer az Umarex - Walther cég szabadalmaztatott mechanizmusa, amely tökéletesen utánozza az eredeti lőfegyver viselkedését. Az eredeti rendszert még a PPK/S-ben használták. A legújabb verziónál azonban már jelentősen javult a teljesítmény, egy patronnal 100-120 lövés adható le úgy, hogy közben Blow Back rendszer is működik!
A tár kiürülésével, az utolsó lövés után a szán hátsó helyzetben marad, csakúgy mint az eredeti fegyvernél. Ilyenkor elegendő megnyomni a tárkioldó kart, behelyezni a töltött tárat és a fegyver máris tüzelésre kész. A tár teljes egészében fémből készült. A lövedék kilövéséről 12 grammos Co2 patron gondoskodik, mely a markolatba helyezhető el, a hátsó fedél eltávolításával.
A Walther PPS légpisztoly tulajdonságai:
Kaliber: 4, 46 mm
Lövedék típusa:   BB golyó
Működés: CO2 gázzal működik (patron kapható hozzá)
Sebesség: 110 m/s
Acél fegyvercső
Blow Back működés
SA/DA (single action / double action) működés
Teljes hossz: 167 mm
Cső hossza: 91 mm
Tömeg: 755 g
Tárkapacitás: 15 db. BB lövedék
Biztosítóval rendelkezik
Normál irányzékok


Jelenlegi ára: 41 690 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 21:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts