2017. november 27., hétfő

Rode Procaster dinamikus broadcast mikrofon és shockmount - Jelenlegi ára: 39 000 Ft

"A Rode új, rádióknak szánt dinamikus mikrofonja kiváló minőségű és kiemelkedő ár-érték arányú megoldás a nagy és kis rádióknak egyaránt. Ajánljuk költségtakarékos rádióstúdiók részére. Symetrix mikrofon processzorral kiegészítve méltó versenytársa a legdrágább broadcast mikrofonoknak is. "
Rode Procaster dinamikus broadcast mikrofon dobozában és shockmount. Tesztelt, hibátlan. Leginkább beszédhez ajánlott, "rádiós" meleg tónusú hang jellemzi. Közelről (kb. 5cm) érdemes használni, jól szűri az egyéb külső zajokat. Kiváló választás podcast és e-book készítéséhez is. XLR csatlakozós, adok hozzá egy rezgésgátló kengyelt ("pók") is.
Bővebb, pontosabb leírás és specifikációk: http: //www. rode. com/microphones/procaster
Az új ára 59-64e Ft, plusz a shockmount 13e Ft. Tehát a licitet képező csomagot újan minimum 72. 000. - Ft-ért tudnád megvenni!
Ellenőrizd!
mikrofon ára: http: //www. argep. hu/product_1300815. html
kengyel ára: http: //www. argep. hu/product_1300392. html
A licit tárgya: Rode procaster mikrofon, műanyag tok, gyári kengyel, PSM1 rezgésgátló kengyel.
------------------------------------------------------
Személyes átvétel Budapesten az M2-es metró vonalán, csere nem érdekel.
Figyelem! Kérem, csak az licitáljon, aki vállalja a vételár egy héten belüli rendezését. Ez érvényes akkor is, ha a vevő további aukcióimon is licitál. Több aukció összevárása a termékek egy postaköltséggel való küldése miatt megoldható, de az aktuálisan megvásárolt áru árát egy héten belül rendezni kell. A határidő letelte után negatív minősítéssel zárom a tranzakciót, és a terméket újraindítom. Megértésüket köszönöm.

Jelenlegi ára: 39 000 Ft
Az aukció vége: 2017-12-07 20:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts