2017. május 31., szerda

PIR Infra mozgásérzékelő Wireless 315 & 433 MHz - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


A Tüz és Gáz biztonság és védelemről:
Gáz érzékelő: Városi gáz; LPG; Természetes gáz. Együttműködik a GSM központi panellal és így értesítést küld önnek telefonjaira, mobiljaira, bárhol is van a világban.
- A tűzbiztonság is fontos lakásában, a betörés védelem mellett !
Elhanyagolható egyszeri összegért biztosíthatja sokmilliós ingatlanját, házát, lakását és ingó értékeit, és ÉLETÉT !
- és még a havi örző-védő szolgálat díját is megtakaríthatja ezzel a készülék típussal és kiegészítőivel ! Számolja ki mennyi is az mondjuk 10 év alatt ?!
1 db PIR VEZETÉK NÉLKÜLI ÉRZÉKELŐ EGYSÉG - 315MHz -es szetthez, - GSM SMS riasztó rendszerhez.
Érdemes minden helységben elhelyezni 1 db-ot belőle.
GSM SZETT NEM TÁRGYA AZ AUKCIÓNAK. MAGYARÁZÓ KÉPKÉNT VAN JELEN - hogy mihez kell a PIR mozgásérzékelő!
Ez itt meghirdetve, amire licitál, az 1 db PIR Infra red mozgásérzékelő - 315MHz -es GSM SMS szetthez. - szettet lásd a képek közt.
A GSM SMS szettet, központi panelt, a további termékeim között találja aukción meghirdetve.
- van 2×6 db érzékelővel szállított szettem is. Nézze meg őket.
-van 433MHz is, de ezt jeleznie kell itt kérdésnél, leütés előtt, mert az nincs raktáron. Kérdezzen előbb, vagy vásárlásnál / utalásnál. Különben 315MHz-eset küldünk.
PIR IFRA RED MOZGÁSÉRZÉKELŐ JELLEMZŐK
SPECIFICATIONS - PARAMÉTEREK:
* Suitable for bedroom, living, kitchen, lobby, corridor... etc. - Alkalmas hálószobába, nappaliba, konyhába, tárgyalóba, előszobába, stb... .  
* Power Supply 9V -battery x 1 pcs (battery included) - táp-energia: 9V elem(tartozék); * Static current : I1≤ 30mA * Alarm current : I2≤ 20μ A * Transmission Time - riasztási idő érzékeléstől:  ≧ 1s * Detected Distance - érzékelés távolság: 5-8m * Transmit Distance - átviteli távolság központi egységhez/től: approx/kb 100m (no obstacle -akadálymentes területen) * Detect angle - érzékrlési szög: Horizontal: 110; Vertical: 60; * Working Condition - működési környezet: Temperature/hőmérséklet : -10°C ~ +40°C (approx 14°F ~ 104°F) 
* Humidity - páratartalom: ≤ 90 %
PIR INFRA RED MOZGÁS ÉRZÉKELŐ GSM SMS RIASZTÓ / ALARM RENDSZERHEZ; - ANNAK BŐVÍTÉSÉHEZ,
AMIT, A TÖBBI AUKCIÓIM KÖZÖTT TALÁL.
- NÉZZE MEG, A TOVÁBBI AUKCIÓIMAT, A LINKRE KATTINTVA. - ott találja a GSM SMS riasztó szetteket.
GB:
1 pieces WIRELESS PIR DETECTOR FOR GSM SMS ALARM
SYSTEM - if you want to expand the device/package.
GSM SMS STE DEVICE - YOU CAN FIND IT BETWEEN MY OTHER AUCTIONS.
Motion Detector (with Wall mounting) 315MHz
- or 433MHz
- you must tell which one you want to have when you make your order ! otherwise we send you 315MHz.
* Suitable for bedroom, living, kitchen, lobby, corridor... etc.  * Power Supply : 9V battery x 1 pcs (battery included) * Static current : I1≤ 30mA * Alarm current : I2≤ 20μ A * Transmission Time :  ≧ 1s * Detected Distance : 5-8m * Transmit Distance : approx 100m (no obstacle) * Detect angle : Horizontal: 110; Vertical: 60; * Working Condition : Temperature : -10°C ~ 40°C (approx 14°F ~ 104°F) 
* Humidity : ≤ 90 %
Általános szerződési feltételek:
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő (továbbiakban hirdető), másrészről licitáló, mint megbízó (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) illetve termékének, mint a termék közvetítő(je) vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között.
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő, szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős.
A hirdető vállalja: A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését.
A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé.
Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása.
A nem megfelelően megadott postázási adatokért nem vállalok felelősséget.
A termék külföldről érkezik nagyker áron, ezért a kedvező ár.
A szállítási idő 15-30 munkanap. Általában 2 hét alatt beérkezik. Kérem, ennek tudatában licitáljon.
Vásárlást követően vegye fel a kapcsolatot e-mailben. Én szintén felveszem önnel a kapcsolatot e-mailben, és tájékoztatom a további teendőkről. Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal rendelem.
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.
Kérem a sikeres licitálás után a vételárat és a postaköltséget, 7 napon belül átutalni szíveskedjék, mert ellenkező esetben negatív értékeléssel kell zárnom az aukciót.
Utaláskor a közleménybe kérem adja meg, a felhasználó nevet és a termék kódját!
A  a termék beérkezése után kérem, értékelje az adás-vételt pozitívan. – Hasonlóan értékelem önt.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-06-20 16:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts